Ανακοινώσεις

Published on November 9th, 2020 | by Nokia Labour Union

0

Κάλεσμα σε αλληλεγγύη για την μικρή Αναστασία

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στη ΝΟΚΙΑ, καλούμαστε να στηρίξουμε άλλη μία περίπτωση ασθενούς, λόγω ανεπάρκειας του συστήματος Υγείας.

Πρόκειται για την 7χρονη Αναστασία που ξαφνικά όταν γύρισε από διακοπές τον Σεπτέμβριο άρχισε να μην βλέπει καλά. Μετά από εξετάσεις διαγνώστηκε με μία πολύ σπάνια ασθένεια του εγκεφάλου. Στην Ελλάδα της δίνουν το πολύ 6 μήνες ζωής.

Οι γονείς της μετά από σχετική έρευνα διαπίστωσαν ότι στην Αμερική υπάρχει μία καινούργια θεραπεία από την οποία έχουν ήδη σωθεί άλλα τρία παιδιά.

Το κόστος είναι 700.000 ευρώ.

Οι γονείς, για να μπορέσουν να μαζέψουν το υπέρογκο αυτό ποσό, άνοιξαν ειδικό ερανικό λογαριασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το είδος του λογαριασμού ορίζει ότι εάν μαζευτεί μεγαλύτερο ποσό από αυτό που απαιτείται το υπόλοιπο θα χρησιμοποιηθεί για άλλο περιστατικό.

Στοιχεία του λογαριασμού:

Τράπεζα: EUROBANK

Όνομα Δικαιούχου: ILIAS TRIANTAFYLLAKIS

IBAN: GR0202602600000840101956591         

BIC: ERBKGRAAXXX

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0260.84010195659

Ως Σωματείο έχουμε πει πολλές φορές ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι αποτέλεσμα του διαλυμένου συστήματος Υγείας, ωθώντας την Υγεία να γίνει προϊόν εκμετάλλευσης.

Όσο όμως παλεύουμε και από τη μεριά μας για ένα δημόσιο, ανθρώπινο, καθολικό και αποτελεσματικό σύστημα υγείας, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε την μεταξύ μας αλληλεγγύη σαν ασπίδα απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να τύχουν σε καθέναν/καθεμία.

Συναδελφικά και με αλληλεγγύη,

Το ΔΣ


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑

Follow by Email