Συνάδελφοι με πρόταση της ταξικής ενότητας στο ΔΣ της νοκια ψηφίσαμε να στηρίξουμε τη διαμαρτυρία του Σετηπ για απόλυση εγκύου σε κατάστημα της Vodafone.
Ψήφισμα:
Το σωματείο εργαζομένων της ΝΟΚΙΑ καταγγέλλει την απόλυση – συναδέλφισσας εγκύου από κατάστημα Vodafone στην Άνοιξη, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να πλαστογραφήσει την υπογραφή της. Για αυτή την ενέργεια στην οποία προχώρησε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, η Vodafone δεν έχει βγάλει κουβέντα.
Από την ΝΟΚΙΑ και τις απολύσεις που έχει ανακοινώσει, γνωρίζαμε ήδη ότι εμάς τους εργαζόμενους μας βλέπουν σαν «κόστος». Φαίνεται ότι οι εργοδότες μπορούν να το πάνε ακόμα πιο μακριά, θεωρώντας κόστος ακόμα και την μητρότητα!
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Στηρίζουμε και με την παρουσία μας την συγκέντρωση – παράσταση διαμαρτυρίας που έχει καλέσει το κλαδικό συνδικάτο, το ΣΕΤΗΠ, την Τρίτη 14/11 στις 18.30 έξω από το κατάστημα της Vodafone στην Άνοιξη με αιτήματα:
- Να γυρίσει τώρα η συνάδελφος στην εργασία της
- Να σταματήσουν η τρομοκρατία και οι εκφοβισμοί
✊🏻📢🚩
Mας ανακοινώθηκε,ωστόσο ότι η συνάδελφος από τη Vodafone, έχει σύμβαση αορίστου χρόνου με ισχύ από τον περασμένο Ιούνιο. Η εργοδοσία υποχώρησε κάτω από την πίεση και τη δραστηριότητα που ανέπτυξε από κοινού το ΣΕΤΗΠ με το επιχειρησιακό σωματείο της Vodafone 360 connect ΚΛΘ.
Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη ! – Η δύναμη μας βρίσκεται στην πάλη μέσα από τα σωματεία μας!
Κανένας μόνος – Καμία μόνη!!!
Είμαστε σε επαγρύπνηση για οποιαδήποτε αυθαιρεσία είτε στον συγκεκριμένο, είτε σε άλλο χώρο δουλειάς!
Συνεχίζουμε!!!
